asså dina fötter luktar...inte äckligt men liksom.. fot?...

Gissa vad jag gör... nähä.. gör inte det då.. men ja jag sitter och lyssnar på vampire weekend at the moment.. inte för att någon undrade eller något.. jag är psyk. Men ja jag embracear (och hur fan stavar man det?.. svårt med tanke på att det inte ens är ett riktigt ord..) min psykhet och är för tillfället helt inställd på att lyssna på varenda låt jag hittar (22 st?!) utifall att jag skulle hitta någon sådär överdrivet bra.. har redan lyssnat sönder 8 st på ca en vecka..

En annan helt ovikitg grej är att jag tappade min mobil i teet imorse och nu tror den att den har hörlurar i dygnet runt villket är sjukligt irriterande.. ....Mohahahah nu funkade den igen.. när man talar om trollen lixom.. finns det nått sätt att säga lixom utan att man låter jättepantad? ..hmm.. troligen inte.. liksom.


Det är nu man skriver något i stil med "if you dont belive in yourselt nobody will" för att folk ska tro att man är alldelles poetisk och grejer, och så tar man en bild på ett hjärta till så att folk ska tro att man är heartbroken och tycka synd om en (: men ne, och om någon säger någonting om min smutsiga fönsterbräda kommer jag komma mitt i natten och äta upp den människans tår.. mohahah..

Mohahah uggla med hatt fan.

    __
   /  /
-------
(^.^)
 (   )
  '' ''
DET ÄR EN UGGLA MED EN HATT.. slå de om du kan..

bäh.

ciao, har vart på landet två helger i rad. fan va kul.

Är av någon anledning sjukt trött och har just sovit i ca 4 timmar, 4 timmar?! menja nu ska jag kolla klart på chuck innan jag somnar igen (:

MUUUH. jag tyckte bara att jag behövde berätta det.

okey i got it okey i see

HOOLA som man säger i spanien, tänkte skriva no men sen har det gått två timmar utan att jag har gjort i stort sett någonting alls.. jag gillar hur jag planerar min tid.. så ja istället för att skriva no nu tänkte jag blogga.. :O men ja, min dag.. eftersom vi inte hade några riktigt nödvändiga lektioner så bestämde jag och norea oss för att gå och dö med lite kakor hemma hoss henne istället. haard coore.. eller inte så mycket kanske.

KARTOR OCH KOMPASSER FÖR FAAEN.

RSS 2.0