Om ni orkar läsa så shååre

TJO är at home, i min mjukliga säng :D fyfan va najs.. om det var upp till mig skulle jag ligga här och bara vara åtminstånde tre dygn i sträck ^^ men nu måste man ju gå på toa och byta kanal på tvn eftersom min fjärrkontroll är sönder och justefan äta och röra på sig och sån skit också..

aja imorron ska jag inte göra någonting, jag menar jag har inte gjort någonting på landet heller men att göra ingenting hemma är en heeelt annan sak! Fullt allvarligt dock..
afan EVENTUELLT ska jag gå två meter ner till ica och köpa aaa batterier för att jag ska kunna byta kanal utan att resa mig upp..

På riktigt fan va tråkigt att läsa om när jag gör ingenting x) men grejen är att jag skriver bara när jag inte gör någonting för annars... gör jag saker.. jupp...

vart bor du?

Sitter och tittar på gokväll med mormor och morfar med skorna på.... tufft.... hahah bastuträsk säxit namn... fast vaxholm är ju faktiskt inte så hett de heller :O :)


BLUE fast röd fast BLUE

Har presis varit uppe vid vårat hus och kollat när mamma och benny jobbade.. nedå inte alls skittråkit eller vänta Joo det var det visst.. hade iaf ett par av de nya skornapå mig så de va ju rätt najs dock rätt kallt men de tänker jag inte bry mig om ^^ Hittade en bild snabbare denhär gången men dock fortfarande fel färg :O


Mina är mycket blåare, traktorerna är blålila, allt grönt är turkost och det röda på snörena är gult.. om jag skulle läsa dethär skulle jag inte fatta någonting.. så vi låtsas att de är röda tills jag fotar :)

c...c...converse

Efter någon timmes ivrigt letande och ytterligare någon timmes plågsamma letande hittade jag en bild på mina skor :D ..typ.. fel färg och snören men samma princip :O (någon timme, ivrig, plågsam, princip, INTELLIGENT VÄRRE)


Det silvriga är rött och allt är snörat men det får duga när jag inte har min kamera.. dont u love them? :)

Jag fotar på måndag ^^

WIHoo

Tjo Bror Sor

Har varit inne med min käraste mormor i vingåkers factory outlet och köpit skor, gissa om jag ligger och äter godis på ett moln just nu :O ett par enligt mig SKITTUFFA converse och ett par med traktorer och martiniglas på, löv at first sight ^^

Börjar bli förbannad på mig själv för att jag inte tog med mig kameran, har stora fotocravings men det enda jag har är mobilkameran som är på ca 2 mpx minus alla möjliga repor på linsen och som dessutom bara fotar i någon fuckad grön värmekamerastyle? afan tummen upp...

Ne nu ska jag gå i mina skor inomhus för jag är tuff :D


HAPPIBÖRSDAJ

Tjoo, har just spenderat den senaste kvarten med att gratta norea på diverse olika ställen.. (hur smart låter inte jag idag? jag menar DIVERSE wtf...) men aa än så länge har jag lyckats med:

  • Sms
  • Facebook
  • Bdb (fast hon kmr troligen inte se det idag men whattheheck)
  • Blogg

Några vidare förslag på hur jag ska stalka födelsedagsbarnet idag?
Om inte kan jag väll helt enkelt avsluta med att skriva det här GRATTIS.. så.. nu kan jag gå vidare med min dag :D

Märker ni att jag har en mindre SUGARHIGH just nu? men jag menar lördagsgodis ftw klart man ska ha en fucking sugarhigh (vi ignorerar att jag inte är fem år längre och låtsas som att det är normalt med lördagsgodis och sugarhighs i min ålder :D)


wtfmoment

tjooo, sitter just nu på landet och kopplar aav.. jag tänker låtsas som det inte är det jag har gjort hela dan och att jag behöver dehär.. såå aa.. *awkward silence* ne men fan.. lyckas ju inse att min design e skitful? när hände de? note to self: gör en ny.. men gud allt jag skriver blir ju bara awkward idag (förlååt miig om jag inte kan stava till awkward, de e svårt) om ni inte hör från mig något mer så åker jag hem på söndag, tisdag ska jag ev. äta middag för att fira vickes födelsedag hahah med människor då alltså.. och onsdag händer det förhoppningsvis nånting innan jag åker tillbaka hit på tordag. Om du har läst allt de här borde du ha en stor jävla applåd KLAPP KLAPP KLAPP gladsmily

istället för att städa..

Har presis spenderat någon timme med att kolla på ett tyskt program om någon tjej... de e ju.. schön? hahah ichi coco... eller något.. skulle fan valt tyska istället för spanska...

love at first sight

vad kan jag säga? och jag är faktiskt seriöst, skittuffa :D


atjoo..

tjo, har blivit riktigt förkyld nu.. rätt jävla onajs! sitter här och snorar, hur sexit på den skala?! *grr* -.- ne nu ska jag ta och bli frisk innan jag dör av sjuklighet.. pussartothepeople.. eller fan jag ska inte smitta er!

c.c.cold

tja brorsor.. har just sovit i någon timme.. hur trött kan man vara på en skala? (hahah det rimmade nästan^^) men ja, är hoss mormor i helgen.. får se om jag gör något med mitt liv i helgen men troligen inte eftersom jag är förkyld och osocial..

whuttthäjfyck

Frågan är ju vaför jag har mycket fler läsare när jag inte uppdaterar o.o makes no sense... aja jag letar fortfarande efter mina powers med dom verkar just nu vara spårlöst försvunna... hmm.. hahah ne men av någon anledning tänker jag helt bloggen när jag borde..

lovarochsväär

ciao alla mina superbloggmammapowers är borta.. veeem har ätit dom?.. ne men jag lovar när jag har mina powers igen ska jag va en awesome bloggmamma och mata er med inlägg hela dagarna :0 lovarochsväär

Jag skriver bara..

..det här inlägget för att vara lite aktiv.. så... hej^^

om jag hade skiiills

Ingentligen borde jag sova eller åtminstånde göra läxor.. var hoss Linnea efter skolan och vi jobbade lite no men kom ingen vart igentligen.. damn... kommer behöva dricka rätt mycket kaffe imorgon om jag ska börja med läxorna nu.. :O önskar att jag va en sån där människa som sover i typ 3 timmar och vaknar utvilad..

Här är en bild på Linnea rån ett tag sen.. om jag hade skills så skulle jag vända på den..
Men nu ska jag sluta med det här ordbajseriet och sova för jag vaknar aldrig utvilad efter 3 timmar..


FETTOTAAJM

men föök.. hade varit bra bloggmamma och allting och ställt in ett förtidsinställt inlägg till när jag var i skolan men neeedååå det vill inte funka.. jävla gaffelblogg..

Idag är det iallafall alla hjärtans dag.. DO YOU FEEL THE LÖÖV? höhöh inte jag, alla bara klagar över att de är ensamma o.o

Men de e chiiill.. jag har mitt godis så jag är glad.. nedå inte aaalls tjockt.. hahah min mamma e så snäll så hon ger mig godis på alla hjärtans dag.. hon är normal ^^ men jag var bara tvungen att fota eftersom pappret var så fint o.o Sådan far sådan son.. fast tvärt om..


hiiihaaahiiihaaa

Nu ska jag ta pch börja sova och grejer.. för jag är tuffare än en ko i en burka o.o


när haspen är på

ciao..försökte lägga upp före och efterbilder på mitt rum men det fuckar sig.. blogg.se vill tydligen inte lägga upp bilderna o.o
Den lägger tydligen hellre upp egobilder på mig.. höhöh man tackar men det är ändå irriterande att inte kunna göra det man vill..


sit down shut up

ciao har varit vaken i typ en halvtimme ^^
Nu ska jag ta och städa mitt rum som ser ut som.. ett bombnedslag som min (lite lagom psykiska) madre skulle säga.. men vi får se hur det går eftersom det är sit down shut up på tv samtidigt..
Jag tror jag kör på före och efterbilder o.o

japp

Kollar på solsidan.. hahah får som alla andra svenssons sammanbrott på ove..


han med krulliga håret

Hejhopp.. jag och lillebror sitter i sofforna med varsin godis påse och har presis börjat kolla på hollywood gigolo..återsår att se om den är bra eller inte..

utfit!

Har kommit hem från att ha käkat brunchlunch med mormor och morfar (men jag menar klockan två de e väll förfan inte brunch längre??) De va iallafall gott och sen gick vi och köpte godis till kvällen som ska spenderas med min kära lillebrur..höhöh tjockisaar.

Bytte om innan jag gick ut så här är min utfit (men jag veet jag är tuff..)



Så kan det gå när haspen är på

jeansochblusdag

Dagens tröttoutfit..

Vickaboo

Tänkte igentligen ladda upp denhär bilden från igår igår men sen la jag av någon anledning upp bilder på bullen istället? nedå inte alls weird.. aja skulle typ träffa denhär människan i stan idag men jag tror inte jag orkar ta mig ut.. men ja för jag är ju social.. höhöh


awwww

Ny design!

Har presis gjort om min design. har tänkt på det länge men inte tagit mig tid.. men nufan!

bilen på ena sidan ska ändras så snart som möjligt men jag tar i stort sett aldrig riktiga ansiktsbilder..

^^

Bullen

BUlleeen.. höhöh tänkte ladda upp lite random bilder på the dooog.. lugnare hund är svårt att hitta..


48pack

Nu har vicke presis (precis??) gått till bussen för att åka till sin padre. Hon kom hit efter hennes megakorta dag slutade vid tolv ^^

Drogad? nee Trött och osminkad i dålig webcam? aa


desperate tortelinis

Käkar tortelini och kollar på desperate housewifes i sängen..för jag är high class.. ne men det är ändå happyness ^^


Zz...

Jag skulle lätt kunna sitta här hela dagen.. för jag är social... nee men mina helger ska användas till att sova, människor som orkar ha ett liv kan ju bara dööö! hahah emo..


tummenupp

wie.. det är snökaos så bussarna har gått och dött och resaröbarnen kan inte ta sig till skolan.. så vi vaxholmsbarn orkar inte gå heller.. åh vad jag skulle ha sovit...om jag inte hade väckt mig själv halv 6 imorse... kill me... men nej nu ska jag vara glad och ligga i soffan presis hela dagen ^^ bästa planerna!

-fint citat här-

Men satsar jag lagom mycket på bloggen idag? Tre inlägg på några timmar (mycket om man är mig..) aja här sitter jag iallafall och är miljöovänlig :s jag har psykiska problem med att stänga av tvn.. skärpning!

Är det bara jag som har tänkt på att csi och cops och sånt alltid ger massa tips till mördare och knarkmänniskor "om man sätter på lite tejp på en pistol så syns det inte vems pistolen är" vilken dumbass mördare tar inte dom råden? jag skulle lätt tejpa min pistol då o.o

... aja... nu ska jag sluta låta som en pantad blondin och göra någonting med min dag (duscha och sova..)

randomnessqueen

hade lite lagom tråkigt så... bilder!


höhöh jag ville prova att skriva random texter på bilderna ^^

1234

tjolahopps höhöh har inte skrivit på rätt länge... igår va jag och vicki hoss norea och käkade hur mycket godis som helst vilket kanske inte var så smart eftersom vi skulle simma idag x) men aa


RSS 2.0