Det finns en tiger som ser på mig när jag sover.

Hey.
Gissa vad jag har gjort? Jag har möblerat om! Jag vet, visst är jag duktig?
Ta daa!
Förutom att skrivbordet ser rörigt ut hur jag än gör tycker jag att det blev rätt bra. 
 
Idag har jag solat, så nu är jag praktiskt taget latino och.. inte så mycket annat, får se om jag tar mig ut senare. Åh mitt liv är så spännande.
 
I will be back med mer information om livet senare bloggen. Stanna bara här, okej bloggen? Och ta inte emot godis från främlingar medan jag är borta, lova mig det?

Ibland blir jag lite ledsen över att jag inte är transsexuell.

Det är sant, jag kanske bara får bli en man helt enkelt, take one for the team. Jag menar det är ju slöseri att jag, en tjej på 180 cm inte ska vara transa.
Borde ju inte vara så stor skillnad mellan att vara tjej och gay man iallafall, right?
 
Såå.. vet någon vart man kan köpa löspenisar?
 
Nejmen på en mer serious note så sitter jag och lyssnar musik, igen. Ska nog ta tag i mitt liv och städa mitt rum. Eller sova. Jag har inte bestämt mig än..
Ikväll ska jag iallafall på paranormal activity med Eliana, förhoppningsvis är den lagom läskig, inte för att jag är feg eller nått.. heh.. 
 
Eftersom jag uppenbarligen inte har något vettigt att säga får du en jättebild på mig istället.
 
Tänk dig en lösmustasch på mig, huh? Visst skulle det nästan funka?

Jag är så sorglig, och det sorgliga är att jag gillar det.

Vad är upp bloggen? ("Whats up" för oss lite mindre gangster människor här i världen, om du mot förmodan skulle ha missat det) 
Har varit världens tråkigaste människa idag (hah.. idag..) Har kollat en halv säsong community och druckit obscena mängder dr. pepper under kvällen. Det är typ det som har hänt.. och att jag och Eliana kom fram till att lesbiska tjejer både är världens bästa och världens sämsta nunnor. Tänk på den du!
 
Ajuste! Var med om något väldigt traumatiskt också. JAG FICK INTE UPP KORKEN PÅ DR:PEPPERFLASKAN. Trodde jag skulle få en panikattack.
Men jag kunde öppna den till slut, fick antagligen en såndär adrenalinkick man kan få när det är kris, som när folk lyfter bilar av människor som har fastnat. Exakt samma sak.
 
Ser du paniken i mina ögon?! Och ser du vilken bra bloggerska jag har blivit, tar bilder och skit.
 
Nu ska jag sova så allt socker jag har ätit idag kan lägga sig som ett mjukt lager av fett över kroppen, I'm so exited.

Kan man få lyssna på happy mondays även fast det inte är måndag?

Gomorron! Just nu sitter jag och lyssnar på Happy mondays i vardagsrummet och känner mig allmänt tuff.
Måste städa hela lägenheten innan familjen kommer hem ikväll.. Blerghhh..
Aja, det är länge tills dess.. heh.. 
Igår var jag iallafall på födelsedagsmiddag (jag vet, mogen tjej som går på middag) hos en gammal klasskompis, det var mysigt men jag tror inte jag kommer kunna äta igen på typ två dygn, lika bra det, jag orkar ändå inte laga mat.
 
Här är en bild på födelsedagsbarnet, Jag orkar verkligen inte vända på bilden så du får tänka dig att hon ligger på rygg eller något, och jag vet vad du tänkte nyss! SNUSKHUMMER.

Jag dömer andra som hårdast när jag sitter själv i min pyjamas och äter fet mat.

Derpderp, god morgon bloggen. Har precis självporträttat lite, fråga mig inte varför.
Nu tänker jag kolla kontaktannonsen och kommentera allting högt för mig själv, min favoritsysselsättning. Fast det kanske man inte ska erkänna.. 
Taa daa! Shit va olika ljus det blev..
 
Oh holy fuck! Jag måste ju käka lunch också!

I moustache you a question, but I'm shaving it for later.

Du vill inte ens veta hur mycket tid som har gått åt till dig idag bloggen. Har gjort en ny design i stort sett från grunden, är du stolt? 
 
Vad har hänt för annat spännande idag då? Jag sov så pass länge att jag inte hann in och möta Eliana i storstaden, duschade för varmt så jag fick vätskebrist och höll på att dö (lite iallafall, halvdö.) och sen satte på mig kläder.
Längre än så har jag inte kommit i skrivande stund, ska eventuellt äta middag med flickebarnet sen. Mina psykiska superkrafter säger mig att hon sover just nu men jag får väll ringa och väcka henne som den hemska människa jag är.. mohahahah. 
Detta konstverk målades också idag. Snacka om att jag har varit produktiv!

Lite djupa tankar + en dagens outfit, DUBBELCOMBO.

Heej bloggeen. Har du saknat mig?
Med tanke på att jag inte uppdaterat på över 5 minuter borde du ha det. Men äh, lite för tät uppdatering spelar ingen roll eftersom ingen läser detta, right? På riktigt, jag har NOLL besökare.
Detta är såklart om man räknar bort mig som läser mig egen blogg en gång i halvtimmen, som ett sant tvångstanke-barn.
Men det spelar ingen roll, för det är bara meningen att det är jag som kommer läsa dethär iallafall, antagligen i någon slags tro om att det skulle vara kul med en nostalgitrip ska jag läsa mina gamla inlägg och förfäras över alla extremt efterblivna saker jag har skrivit. Men det är lungt än så länge, det får future-beth ta hand om. (Hej future-beth, bäst för dig att du är rik.)
 
Ajuste, meningen med dethär inlägget var faktiskt att ha någon slags "dagens outfit" Även om mina kläder oftast består av något hopkok av det som ligger inslängt i garderoben och det slutar med att jag ser ut som någon slags failad sam-estetare med noll fashionsense.
 
Om du vill kan du ju lägga märke till att jag har machande strumpor på denna bild. Du kan ju också låta bli att lägga märke till hur smutsig spegeln är..

I'm a sexy beast.

..Eller "jag är ett attraktivt odjur" Beroende på hur internationell man känner sig just då. 
 
För tillfället sitter jag och lyssnar lite bob marley (är farligt nära att skaffa rastaflätor och börja röka på just nu) Och jag har en liten fundering: I låten "I smoke two joints" sjunger han att han röker två på morgonen, två på natten och två på eftermiddagen. BORDE INTE LÅTEN HETA I SMOKE SIX JOINTS? En av livets stora frågor.
 
Eftersom bildlösa inlägg är bland det tråkigaste som finns lägger jag till två bilder från igår när jag var denna sexy beast jag nämnde tidigare, och nej, jag vet inte riktigt vilket djur jag är heller..

 
 

Pluggeliplugg

Har precis skrivit klart en uppsats på 1300 ord, nu är det dags för labbrapport. Jag vill slå mig själv i ansiktet för jag har skjutit upp allt så länge. Men jag tror jag undviker det, blir ju så jobbigt att skriva om man måste försöka unvika att datorn blir blir dränkt i näsblod. Nä, nu får jag dricka massa kaffe och skriva vidare. Här kommer några fantastiskt sexiga bilder jag kände att jag ville dela med världen.
Och ja, jag är sådär horisontell i verkligheten också. Shut up.

Jag skulle inte tacka nej till att drunkna i popcorn.

Så.. bloggen.. how you dooin'? Nämen hej. Jag tänker helt ignorera att jag inte har skrivit i dig (höhöh i dig) på cirkus 2 år. Jag antar att du har saknat mig något enormt..

Såhär ser jag ut nu för tiden, more or less:
 
Älskling jag är hemma nu.

RSS 2.0