need to know..



Tyckte att jag skulle visa hur jag beter mig in public (: jupp.. flåt för att ni va tvungen att se, men vissa saker bara behöver man bara veta..

fifteen bitch..

tjofan, bror.. chillar.. heheh TRODDE att jag skulle ha något att säga.. och by the way, om ni förväntade er någon slags korrekt grammatik i inlägget är ni out of luck men good news.. bytte t min lilla dator och jag har prickar igen.. dock glömmer jag det från time to time och skriver med a och o iallafall, men d luungt.. mina planer för tillfället är att.. DAMDAMDAM.. ta över världen.. gud vad jag är tråkig idag (som om att jag skulle va mycket roligare någon annan dag..) men ne, bara tare LUUUNGT me min lillbrur.. (:

... ah juste.. JAG FYLLER ÅR IMORGON.. thats right bitchaaass.. oh yeah.. 15 år.. ehm.. hardcore.. *host* men aa är inställd på denna lilla sak.. jag har nämnligen fått för mig att de skulle va SJUKT kul och användbart att ha en videokamera helt plötsligt.. aja den kommer SÄKERT inte samla damm som mr. klumpkamera gör.. heh..(:

OUff..?
Och ja.. ni kanske mrker att jag överdoserar prickar nu när jag har haft total prickabstinens i flera veckor.. (:: (fullt medveten om att smilysar får mig att verka sjuuuukt intelligent.. jag kan inte stava intelligent.)

plingeling

tjenabananer.. sitter har och chillar.. kollar pa how i met your mother.. love it.. och nej jag fuckar inte upp mitt skrivande, tangentbordet har inte prickbokstaver.. FOR JAG AR I AUSTRALIEN bitcheees.. varu inte berred pa va? men aa.. sitter har och tare lunght.. har absolut inga planer pa att gora nagonting idag, ingenting! pappa och lillebror ar ute och typ bilar eller natt.. (: sa nu ska jag kolla lite pa tv och sen somna, ar fortfarande lite jetlaggad.. har anda vart har i snart 2 veckor nu fucked up :o
anuspopcorn to al!
Koala.. ni kan ju latsas att jag sitter har med en kola med en fucking cowboyhat och att jag inte tog tva bilder fran google och photoshoppade ihop dom.. heheheh..

RSS 2.0